keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Santa Baby


Eartha Kitt - Santa Baby


Ehkä mun elämän kiireisin joulu tuli ja myös meni! Jouluaatto oli aivan ihana, mentiin Maxin kanssa mun vanhemmille ja otettiin pupukin mukaan, ja yövyttiin siellä pari yötä saunomisen ja herkuttelun merkeissä. Saatiin paljon kivoja ja tarpeellisia lahjoja, joista teen oman postauksen huomenna :)

Joka tapauksessa, jouluyönä heräsinkin keskellä yötä sellaseen fiilikseen, että kohta lentää laatta, ja niinhän se lensi - suoraan Maxin päälle! En tiiä vedinkö liikaa kalkkunaa vai mitä, mut nyt viimeiset pari päivää mulla on ollu masu ihan sekaisin ja kova kuume.. Jäätävä lopetus muuten niin ihanalle joululle :D no, mulla on tasan huominen aikaa parantua koska perjantaina suunnataan viikoks Lappiin laskettelemaan!

Mites teidän joulu meni? :)

Translation: I had a really wonderful Christmas with my family, until the Christmas night, when I suddenly woke up in the middle of the night and threw up right over my boyfriend! I don't know if I ate too much Christmas food or what, but I've been really sick now a few days D: A very awkward ending for a lovely Christmas... Well, I've got one day to get well because on Friday we're heading to Lapland!

4 kommenttia :

 1. Ressukka! Pikaisia paranemisia sinnepäin! Toivottavasti ei nyt Maxi tai sun pikkusisko sairastuis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pikkusisko ja koko perhe oli sairastanu saman taudin jo aiemmin joten ei huolta ;D

   Poista
 2. Vooi :( Kiinnoistais tietää, miten ton youtubepalkin saa tohon? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein siitä postauksen mun muistaakseni marraskuussa, en nyt voi linkittää koska oon puhelimella mut se löytyy nimeillä "HOW TO: Valkoinen youtube-palkki" :)

   Poista