keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Same old chic


Joao Bosco e Vinícus - Chora me liga

Paita - sammydress.com | Housut - eBay | Korut - eBay, Gina Tricot | Kengät - eBay

Viisi yötä jouluun, lunta sataa ja koti on viimeisen päälle koristettu - could things be any better? Rakastan jopa koulua tähän aikaan vuodesta, tunnit on niin rentoja ja katellaan vaan ruotsalaisia joulukalentereita ja kuunnellaan joulumusiikkia! Joulu on ehdottomasti mun lempijuhla, voittaa jopa omat synttärit ;)

Halusin kuitenkin esitellä teille pari uutta juttua; eBaysta tilatut mustat tekonahkahousut ja harmaan printtipaidan, josta alkaa hyvää vauhtia muodostua mun lempipaita! Ihanan rento ja käytännöllinen, plus rakastan tota tekstiä, yksinkertainen mut ei kuitenkaan mikään tusina "yolo" tai "live laugh love" tms. Harmi vaan että sekin on vähän liian kylmä tähän Suomen talveen.. Mulla on tällä hetkellä niin paljon uusia ihania kesävaatteita, että joulun jälkeen alkaa luultavasti ankara kesän odotus (enkä usko olevani ainoa)!

Ootteko tekin jouluhulluja? Entä mitä tykkäätte asusta? :)

Translation: Christmas is almost here and I'm so excited! Even school feels good at this time of the year, because the classes are so chilled out and we're just watching movies or christmas calendars all the time:) here are also some new things; black faux leather trousers and a grey print shirt! That shirt is becoming my fav shirt, it's so cute and practical, and the text is really simple but yet unique, not like "yolo" or "live laugh love" or something cliche like that :)

16 kommenttia :

 1. jauuh noi kengät on sika upeet!

  VastaaPoista
 2. niin voitko vastata sun viime postauksen kommentteihin ,ku tota on niiiiii pakko tietää:D:D:D:d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, mun blogger on jostain syystä lagannu ihan täysin enkä oo pystyny vastaamaan! Mutta siis vastasin nyt siihen aiempaan kommenttiin :)

   Poista
 3. ¡hola! ¿Qué tal? Minkä arvosanan sait espanjan kirjotuksista? Laudatur?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hola! Todo bien :) sain E:n ja oon ihan tyytyväinen vaikka L oiskin ollu kiva :D mut oon tottunu puhumaan Argentiinan espanjaa, mikä on aika erilaista kuin "normaali" espanja, joten oon tosi tyytyväinen!

   Poista
 4. ¡hola! ¿Qué tal? Minkä arvosanan sait espanjan kirjotuksista? Laudatur?

  VastaaPoista
 5. ihana asu! :)

  http://naineneriplaneetalta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. en tiedä etkö ole huomannut vai mitä, mutta voisit vastailla kommentteihin ehkä useammin, kun jotkut on suoria kysymyksiä sulle, en siis sano tätä pahalla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks kauheesti, blogger on taas vaihteeks sekoillu kommenttien kanssa :( mut yritän aina vastailla kommentteihin mahdollisimman pian!

   Poista
 7. Nii just vastaa ja kerro arvosanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan vatsaan! :D kirjotuksista sain enkusta M, espanjasta E ja äikästä M, tosin äikän uusin vielä koska tiiän pystyväni parempaan :)

   Poista
 8. missä asut? :D j.e

  VastaaPoista
 9. olet kyllä kaunis! :D j.e

  VastaaPoista
 10. Bonjour madame olet kaunis ja nimesi. T:joel

  VastaaPoista