sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Mitt härliga Stockholm


Hälsningar från soligt Stockholm! Eilen kotiuduttiin ihanalta minilomalta ihanasta aurinkoisesta Tukholmasta, matka meni hyvin, ruoka oli hyvää, sää oli hyvä, Tukholma oli ihana (kuten aina), laiva oli kaunis - kaikin puolin täydellinen reissu. Kierreltiin Gamla Stanissa ja tsekattiin Junibacken ja Vasa-museo ja ihan ylipäätään vaan pyörittiin Djurgårdenissa, se on mun mielestä niin kivaa aluetta. Sergeltorgetilta bongasin mun ruotsalaisen vaihtarikaveri Märitin (tai se pikemminkin bongas mut, haha), oli ihana nähdä sitä näin pitkästä aikaa! Nyt vaan tosin matkakuume nous entisestään enkä millään malttais olla selailematta halpalentoyhtiöiden sivuja tai lentoja Pariisiin tai Roomaan.. Onneks on sentään Lapin matka tiedossa tän kuun lopussa niin en ehdi ihan lopullisesti tulla hulluks!

Mitäs teille kuuluu? Onko teillä jotain reissuja tiedossa? :)

Translation: Greetings from sunny Stockholm! Our little trip was awesome and Stockholm was lovely as always, it must be one of my favourite cities in the whole world :) now my travel fever got worse and I can't keep myself from checking cheap flights to Paris or Rome.. Luckily our trip to Lapland is getting closer!

12 kommenttia :

 1. Kuulosti ihanalta reissulta! Itse olen lähdössä uudenvuoden jälkeen thaimaahan, ei jaksaisi odottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli! Apua ihanaa, mäkin haluun jonnekin lämpimään! :)

   Poista
 2. Ihanaa jos itsekin pääsisi!:) ja kaunis olet!:)

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mistä paikasta toi toisiks alimmainen kuva on otettu?:)
  Ps. Ruotsi on aivan ihana maa ♥

  VastaaPoista
 4. Mä en oo pitkään aikaan päässy laivalle... Viime kesänäkin se meni sivu suuhun töiden takia. :( Mutta ihania kuvia!:)

  VastaaPoista
 5. Millä laivalla olitte? Aivan ihanan näköistä nimittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siljalla :) joo siellä on aivan ihanat joulukoristeet!

   Poista
 6. Olitteko siljalla? (: näyttää tutulta.

  VastaaPoista