perjantai 14. joulukuuta 2012

Juicy Pink


The Pussycat Dolls - Hush Hush Hush

Toppi - eBay | Housut - Zara | Korut - eBay, Gina Tricot | Kosmetiikka - Silja Line, Seppälä

Vähän uusia juttuja.. Maxi osti mulle laivalla etukäteisjoululahjan, eli mun pitkään himoaman Juicy Couturen Viva La Juicy -tuoksun! Oon aina Kickissä käydessä nuuskutellu sitä ja himoinnu sitä mukaan, se on vaan niin täydellisen tuoksuinen. Nyt mulla on maailman ihanin hajuvesi ja ehdottomasti maailman ihanin poikaystävä ;)

Hajuveden lisäksi uutta on valkoinen pitsitoppi eBaysta, joka on aivan ihana, mut harmi kyllä vähän liian iso. Vihaan sitä, ettei jotkut myyjät eBay:ssa laita tarkkoja mittoja vaatteista, vaan pelkästään kokomerkinnän esimerkiks M/L tai 8-10, koska monissa vaatteissa tarkat mitata on tosi tärkeitä.. Mut onneks toppia on aika helppo pienentää itse, joten katson jos osaan korjata sen itse vai pitääkö palauttaa ja tilata pienempi koko :) joka tapauksessa tykkään tosta topista ihan mielettömästi!

Mitäs te tykkäätte? :)

Translation: Here are some new things; a white top and the Viva La Juicy -perfume! The top is a little too big so I'm not quite sure of what to do with it, but the perfume is peeeeerfect. I love it so much and I'm so glad that the best boyfriend ever bought it to me ♥

4 kommenttia :