keskiviikko 12. joulukuuta 2012

En un agujero en el suelo, vivía un hobbit

macaronseja | lempparijuttuja | uusin costume ja ihana joulukuusi | outfit details | laivalla | more outfit details | sushi time | laivalle pakkailua | aamucroissantit

Instakollaasia viime viikolta! Mulla ei oo ollu yhtään aikaa kuvailla mitään järkkärillä ja päivien lyhyys ja pimeys hankaloittaa kuvailua vaan entisestään, mut on nää instagram-kuvatkin ihan jees. Eilen (tai periaatteessa tänään) käytiin Maxin kanssa Hobitin ensi-illassa 00:12! Kävin hakemassa Maxin töistä ja suunnattiin sieltä mäkkärin kautta hobittien, haltioiden ja ties minkä örkkien täyttämään Tennispalatsiin. Leffa oli ihan huippu, rakastan TSH-leffoja ihan mielettömästi eikä Hobittikaan tuottanu pettymystä! En malttais odottaa kahta seuraavaa osaa.. Käykää kaikki tsekkaamassa se, ihan mahtava!

Ootteko te jo nähnyt tai aiotteko mennä katsomaan Hobitin? :)

Translation: Here are some instagram photos of last week! Yesterday (or actually today) we went to the premiere of The Hobbit at 00:12! I'm a huge LOTR-fan and The Hobbit didn't let me down either, it was awesome! I wanna watch it again, haha. Totally recommend it to everyone!

6 kommenttia :

 1. Hobitti oli ihanaihanaihana!! :D Kävin tänään kattomassa sen ensi-illassa. Vaikka oon lukenu kirjan 10000 kertaa, silti lopussa tuli sellanen "Et sä voi vielä kuolla, kiltti älä kuole" - fiilis :) vielä vuos seuraavaan osaan D:
  Kivoja kuvia, ihana toi laukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ihan mieletön leffa! Eikä kolmen tunnin kesto tuntunu missään :D tulispa jo seuraava osa!

   Poista
 2. iteki kävin kattoos sen leffan kaverin "pakottamana":D en oo ikinä nähny taru sormusten herrasta trilogian osia koska en oo mikään noitten fantasialeffojen ystävä. järkytyin aika paljon ku kaveri sanoi leffan kestävän kolme tuntia?! MUTTA yllätyin suurest ja oikeastaan pidin leffast:) aattelin et nukahan sinne tyyliin mutta se leffa oliki tosi hyvä!
  kaikkee hyvää sulle ja maxille! ja ihanaa joulun odotusta ! :) itte odottelen ens syksyä ja omaa vaihtovuotta jossain päin usaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, hyvä että sun kaveri sai sut suostuteltua mukaan! Monet jotka ei oo nähny TSH:ita on sanonu että Hobitti on yllättävän hyvä leffa :) ihanaa jouluaikaa ja vaihtarifiilisteyjä myös sinne!

   Poista
 3. mistä ostit ton suihkusaippuan?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälästä :) samaa sarjaa saa myös Nellyltä!

   Poista