maanantai 26. marraskuuta 2012

Amigo soy de la noche


Daddy Yankee - Lovumba


Huh tätä mun päivitystahtia.. Päivät menee ihan hirveen nopeesti enkä oo ollu viime päivinä yhtään kotona, saati sit saanu jostain revittyä aikaa postauksentekoon! Tänään on esimerkiks käyty espanjan kokeessa ja sen jälkeen pyöritty monta tuntia kaupungilla joululahjaostoksilla sekä muille että itselle ;)

Perjantaina käytiin joka tapauksessa Latin Boat goes Havanna -bileissä Havanna-klubilla Kaisaniemessä. Käytiin helmikuussa ravintolalaiva Wäiskissä samoissa bileissä, mut tällä kertaa ne oli siirretty kuubalaistyyliseen Havannaan, ja tykkäsin! Oli ihana päästä pitkästä aikaa tanssimaan ja harjottelee salsa- ja cumbia-askeleita, pienissä maistessa ne sujuiki tuplasti paremmin kuin normaalisti! Maxi näki muita latinoita ja argentiinalaisia ja mä taas bongasin yhden mun kanssa samaan aikaan Argentiinassa olleen suomalaistytön! Toivottavasti voitais nähdä uudestaan, jossain semmosessa paikassa missä ei tarvi huutaa keuhkojaan pihalle et toinen kuulis jotain :) kaiken kaikkiaan tosi kivat fiestat!

ps. Päädyin sit tohon musta-nudeen pitsimekkoon ja se sai kyl hirveesti kehuja naistenhuoneessa!

Translation: Last friday we went to the Latin Boat goes Havanna -party! I really enjoyed it and had so much fun! Maxi got to meet other argentineans and latinos and I met a finnish girl who had been in Argentina at the same time with me, so cool! I'd love to see her again but in some place where you don't have to scream like crazy to be heard, haha :) in a nutshell, muy buena fiesta!

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa hauskalta tapahtumalta :) Ja ei se mitään jos ei aina ehdi postailla, oma elämä on kuitenkin aina tärkeämpi ;) ♥

    VastaaPoista
  2. Ei se haittaa vaikkei aina kerkeä postata on elämässä muutakin :)
    (toisaalta odottelen joka päivä että postaat jotain kun tykkään blogistas :D)

    www.trucollection.blogspot.fi

    VastaaPoista