keskiviikko 3. lokakuuta 2012

September Outfits in a nutshell


Little Mix - Wings


Hola ihanat! Mulle tuli hirvee hinku tehdä kollaaseja mun lemppariasuista syyskuussa, ja tässä tulos! Tykkään ihan hirveesti katsella mun omia asukuvia ja vertailla niitä keskenään, sillon saa paremman yleiskäsityksen omasta tyylistään ja siitä mistä tykkää ja mistä ei. Esimerkiks syyskuun asuvalinnoista voi huomata, että supermukavat jeggingsit on ollu hirveessä käytössä, nehän on puolissa kuvista :D myös Zaran revityt farkut, musta tekonahkatakki ja konjakkinen laukku on ollu suosikkeja. Yläosat on kaikki tosi yksinkertaisia ja yksivärisiä eikä yhdessäkään yläosassa oo mitään kuviota tai tekstiä. Siitä huomaa mun tyylin päivittyneen syksyyn, kesällä nimittäin rakastin kaikenlaisia printtejä ja tekstejä! Esimerkiks Pariisin kuvia selatessa huomaan että neonväriset farkut ja pitsitopit oli tosi kovassa kulutuksessa. Mut hillitymmät ja maanläheisemmät värit sopii paljon paremmin syksyyn ja keväällä varmaan taas iskee hirvee väribuumi :)

Luulen että lokakuun, marraskuun ja alkutalven asukuvissa näkyy paljon nilkkureita, ehkä uudet mustat saappaat, ja jos lunta tulee niin myös pehmoiset korottomat talvikengät. Elloksen tekonahkatakissa alkaa kohta tulla liian kylmä, joten se vaihtuu oikeeseen nahkatakkiin. Sen lisäksi kuvioihin tulee taas mun ihana ihana ihana karvatakki, ainut asia minkä takia odotan kylmiä ilmoja! Värimaailma pysyy varmaan aika samanlaisena, ehkä jotain viininpunaisia (ah, rakastan sitä väriä) juttuja tulee lisää. Ja miljoona neuletta päällekkäin, oon niin vilukissa! Äh, en yhtään odota kerrospukeutumista ja sen hitautta..

Mut mikä on teidän suosikki syyskuun asuista? :)

Translation: Here are some of my fav outfits from September! I love to watch old photos of my outfits and compare them, that way I can get a better view on my style and on what I like and what I dislike. In September I clearly LOVED denim jeggings, they are in half of the photos! Also the ripped jeans from Zara, black faux leather coat and brown bag were one of my favourites. The shirts are very simple without prints or texts, and that shows that my style has updated to autumn; in summer I just loved colourful prints and textures! Also the colour world has updated to autumn; they are very light or very deep, but not bright. In summer I used all the time my neon green and pink jeans with colourful bandeaus and lace tops! But I think this kind of style suits well autumn :)

6 kommenttia :

 1. Ootpa nätti :o ja ihania vaatteita<3

  Mun lempparit noista asuista oli "blue peplum" ja "white blazer"

  http://kikkels.blogspot.it/

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja! Tykkään tosta tyylistä niiiin paljon, ja oon sun blogin myötä itekki uskaltanu/rohkaisunu pukeutuun enemmän itteni tyylisesti :)

  ihan pakko kysyy sulta ku tiiän että osaat hyvin espanjaa, et mitä tää tarkottaa?
  Ve y dnd aprendistes hablar el. Poco español que te sabes???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! Hmm, en kyllä oo ihan varma mitä toi tarkoittaa koska ton on varmaan kirjottanu joku joka ei oikeen hallitse kielioppia (:DD), mut luulisin että "missä opit puhumaan vähän espanjaa?"

   Poista
 3. toi eka asu on jotenkin tosi kiva, vaikka onkin vaan tavallinen valkonen t-paita niin se tekee tosta asusta jotenkin just kivan ja farkut pääsee hyvin esiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään siitä just sen takia :)

   Poista