perjantai 12. lokakuuta 2012

iPhone 4S


VIHDOINKIN mun ihana oma iPhone 4S on täällä! Mun vanha puhelin hajos ihan totaalisesti pari päivää sitten ja mulle iski hirvee paniikki koska en vaan kerta kaikkiaan osaa elää ilman puhelinta. Ajateltiin iskän kanssa et oon kyllä saanu ihan tarpeeks kauan kituuttaa vanhoilla puhelimilla, joten kirjoitusten ja koulumenestyksen kunniaksi sain mun pitkään toivoman iPhone 4S:n! Mun aiemmat puhelimet on tosiaan ollu lähes museokamaa, joten joudun varmaan leikkimään tällä uudella lelulla monta päivää ennen kuin totun tähän! Alku ainakin oli lupaava; etsin ihan hädissäni paikkaa sim-kortille varmaan puoli tuntia kunnes löysin sen, ja sit toisen puoli tuntia kulutin sen avaamiseen.. Tekniikan ihme</3 mut oon silti niiiin onnellinen, tää on ihana!

Onko teissä lukijoissa iPhone 4S:n tai muiden iPhonejen omistajia? :)

Translation: Today I got a gorgeous iPhone 4s! I'm so excited!! 

9 kommenttia :

 1. En vielä omista Iphonea, mutta haaveissa ois saada, kun vanhemmilla on ja se on niiiin ihana! Onnea sulle uuden iphonen ja koulumenestyksen johdosta!:)

  http://pinkypug8.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 jep, munkin pikkusiskolla on iphone ja se on niin kiva et aloin toivomaan nyös omaa :)

   Poista
 2. Tosi ihana blogi! Aloin lukijaks (: En omista Iphonen mutta haluaisin niiiin sellasen. Vanhemmat ei kyllä oo mitään apple faneja joten pitäis sit ite säästää siihen ja kaikkee :D

  http://ronjagrauh.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ mut sähän voit toivoa vaikka samsung galaxya, se on monesti arvosteltu paremmaks kuin iphonet! :)

   Poista
 3. Ei oo eikä tuu :) Pikkasen isolt näyttää toi puhelin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se itse asiassa oo! Mietittiin Samsung Galaxyn ja tän välillä nii halusin just tän lopulta sen takia et se on just sopivan kokoinen :)

   Poista
 4. Ihana blogi! Ja oot tosi nätti:-)

  VastaaPoista
 5. Kertokaa mulle et onko iPhone 4s androidia. Oisin nii kiitollinen!! <3

  VastaaPoista