sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Colorado


Anteeks tää pieni blogihiljaisuus, mulla on vaan ollut sata ja miljoona menoa ja tekemistä, ja muutenkin pieni syysväsymys on päässyt iskemään. Ensilumi oli kuitenkin ihana pieni piristysruiske, harmi että se lähti melkeen heti pois! On niin ihanaa kun öisinkään ei oo niin masentavan pimeetä sen takia, että kaikki valot heijastuu valkoisesta lumesta :)

Päätettiin Maxin kanssa alkuviikosta tsekata joku ihan uus ravintola, ja päädyttiin Kampissa sijaitsevaan Coloradoon! Mulle tuli Coloradon ruokalistasta mieleen Amarillo; tarjolla oli sekä meksikolaista ruokaa, että pihvi- ja kala-annoksia. Tykkäsin kuitenkin huomattavasti enemmän Coloradon sisustuksesta, oikeestaan rakastuin siihen ihan ensisilmäyksellä! Ihana Villi Länsi -teema; tiiliseinät, tummaa puuta, etsintäkuulutus-ilmoituksia, lehmäkuviolla päällystetyt tuolit, eläinten pääkalloja seinillä.. Hullaannuin varsinkin noihin tuoleihin ja oon jo kaavaillu niitä kotiinkin ;) mä tilasin kanafajitoja ja Maxi New York Ribeye -pihviaterian ja oltiin molemmat tosi tyytyväisiä! Tosin mun makuun ateria oli vähän liian pieni, oisin toivonut enemmän kanaa ja vähemmän paprikaa ja sipulia :D suosittelen Coloradoa jos satutte liikkumaan Kampissa päin!

Tänään käytiin jokavuotisen perinteen mukaan Sirkus Finlandiassa, mut siitä postausta myöhemmin koska nyt Maxin laittama ihana lämmin kylpy odottaa :) adios!

ps. Ensimmäisessä kuvassa vilahtaa yks uusista jutuista; Gina Tricotin valkoinen neule! Se on niin ihana ah!

Translation: A few days ago Maxi and I wanted  to check out a totally new restaurant and we went to this one called Colorado in Kamppi! I fell in love with the Wild West theme, it was awesome! I ordered some chicken fajitas and Maxi a New York Ribeye meal and we were both satisfied with our plates. It wasn't the best, but still very good :) we totally recommend it!

4 kommenttia :

 1. Ompa herkun näkösiä ruokia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! Tätä postausta tehdessä tuli kauhee nälkä, haha :D

   Poista
 2. Söin it tänää tortillaa,, mut en ravintolas... :)

  VastaaPoista