sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tallinn 2012

Takki - Ellos | Paita - eBay | Jeggingsit - eBay | Ballerinat - HM | Laukku - eBay

Maanantaina käytiin siis päiväristeilyllä Tallinnassa Maxin, iskän ja pikkusiskon kanssa! Lähtö oli aamulla 11:30, paluu illalla 20:30 ja Tallinnassa ehdittiin viettää aikaa neljä tuntia. Neljä tuntia osoittautui kyllä ihan liian lyhyeks ajaksi, ei ehditty edes tutkia koko Vanhaa Kaupunkia! Seuraavalla tallinnanreissullaIt yövytään kyllä hotellissa niin ehditään rauhassa tutkia Tallinnaa :)

Vanhan kaupungin lisäks käytiin syömässä argentiinalaisessa ravintolassa! Oikeesti Helsinki, Tallinnassa on argentiinalainen ravintola mut täällä ei?! Ruoka oli aivan ihanaa ja tuli hirveitä flashbackeja Argentiinasta ja mieletön ikävä takas. Harmittaa ihan älyttömästi ettei Helsingissä oo tarjolla semmosia herkkuja!

Ilma ei ollu mikään paras mahdollinen ja sadekuurot pääs monta kertaa yllättämään mut ja mun baltsut(</3), mut ei haitannu niin kauniissa paikassa! Tallinnasta tuli kerta heitolla yks mun suosikkikaupunkeja ja mietin jo kämpän vuokraamista Vanhasta Kaupungista.. Okei, en ehkä kuitenkaan :D mut kaiken kaikkiaan mahtava reissu joka on pakko tehdä mahdollisimman pian uudestaan!

Mitäs te tykkäätte Tallinnasta? Ootteko enemmän Tukholma- vai Tallinna-ihmisiä? :)

Translation: On Monday we went on a day trip to Tallinn! Despite a little rainy weather Tallinn was incredible beautiful and especially the Old Town was directly from the Middle Age! We also ate in an Argentinean restaurant, which was very nice, why don't we have one in Helsinki?! It was so delicious! In a nutshell, the trip was awesome!

10 kommenttia :

 1. tosi kivoja kuvia! mä en oo koskaan ollut tallinnassa mutta haluisin käydä joskus! :D

  http://jannikatm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mä käväsin kans viime viikolla Tallinnassa :) http://derechodeber.blogspot.fi/2012/08/eesti.html

  VastaaPoista
 3. oon käyny kans joskus tuossa olde hansassa ja tykkäsin siittä kovasti:) ja oon enemmän tukholma tyyppiä vaikka olenkin käyny monta kertaa enemmän tallinnassa:D

  http://flywithelinaw.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholmaki on kyl aivan ihana, oon aina halunnu asuu siellä :)

   Poista
 4. Ootpa nätti! :) Sulla on paljon kivoja kuvia täällä!

  http://ramonnan.blogspot.fi/

  VastaaPoista