sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Stereo Love

Edward Maya ft. Vika Jigulina - Stereo Love

Bleiseri - Zara | Paita - New Look | Jeggingsit - eBay | Kengät - Nelly.com | Laukku - eBay | Korut - New Look/Asos.com

Tänään oli aivan ihana ilma (kerrankin, yleensä Maxin vapaapäivinä aina sataa haha) ja päätettiin ottaa siitä kaikki irti käppäilemällä vähän keskustassa ja tsekkaamalla samalla Forumin hintasirkus! Oon nyt pistäny itseni tiukalle säästölinjalle ja shoppailudieetille, joten oon tosi ylpee siitä että mukaan tarttui vaan parit alusvaatteet Cubuksesta :) tykkään ihan hirveesti Cubuksen alusvaatteista, ne on tosi nättejä ja sieltä löytyy tosi kauniita rintsikoita munkin koossa, toisin kuin vaikka HM:stä jonka valikoimassa kokoa 75D löytyy vaan karmeissa mummoalusvaatteissa.. Mut Cubuksesta löysin parit kivat alusvaatteet kivaan hintaan :)

Laitoin myös ekaa kertaa jalkaan alkuviikosta saapuneet Nellyn korkkarit ja ihastuin heti! Tykkään aika paljon erikoisista kengistä eikä mulla itse asiassa oo hirveen monia peruskenkiä, joten tämmöset matalakorkoiset ja neutraalit korkkarit oli tosiaan tervetulleita mun kenkähyllylle. Mulla on semmoset lättäjalat että noihin suippomallisiin kärkiin on vielä totuttelemista, mut muuten tosi kivat popot ja mukavat jalassa :)

Mitäs te tykkäätte? Miten teidän viikonloppu on mennyt?

Translation: Today was a really beautiful day and we enjoyed it with Maxi by walking around the center of Helsinki. I bought some cute underwear from Cubus and used my new Nelly.com heels for the first time, they are so pretty! I'm a fan of weird shoes and I really don't have many basic shoes that go for every occasion, so these pumps are more than welcomed to my wardrobe! Have a nice Sunday everyone ♥

6 kommenttia :

  1. Todella tyylikäas asu ja nuo kengät on aika herkut :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva asu!:) Ja noi kengät on kivat. Ite en saa kävellä sellasilla huippukoroilla sitten ollenkaan, niin ton korkuset ois just hyvät mulle:D

    VastaaPoista
  3. Sinä se oot aina niin hirmuisen tyylikäs ♥ Ja ihan mielettömän nättejä kuvia, toi valo noissa kuvissa on todella kaunis :)

    VastaaPoista