keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Seurasaari - La Isla de las Ardillas


Tässä vielä pari kuvaa Seurasaaresta joita lupailin pari postausta sitten! Seurasaari on siis aivan ihana pieni saari keskellä Helsinkiä, ihan Hietsun edustalla, ja sinne pääsee bussilla 24 jonka voi napata esimerkiks Mannerheimintiellä. Bussi on vähän muuttanu reittiään ja menee nykyään Hietsun kautta, joten varsinkin kesäisin matkalla voi ihailla Helsingin kauneimpia maisemia :) itse saari on ihan täydellinen piknikille ja fiilistelyyn ja jos ei into riitä omien eväiden tekoon niin sieltä löytyy myös iso puuravintola ja herkkuruokaa! Kannattaa joka tapauksessa varata pähkinöitä, koska varsinkin alkusyksystä ihanat oravat on tosi aktiivisia ja kesyjä, ja tulee syömään kädestä ja ihan oikeesti kiipeilemään päällä! Seurasaari on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka niin helsinkiläisille kuin turisteillekin :)

Tänään oli espanjan yo-kuuntelu ja en voinu uskoo miten helppo se oli! Oikeesti, meinasin tylsistyä ja sain kaikki vastaukset jo ekalla kuuntelukerralla! Verrattuna enkun kuunteluun tää oli siis tosi positiivinen ylläri :) ei enkun kuuntelukaan ilmeisesti niin huonosti menny kuin kuvittelin, koska sain nyt ainakin alustavasti pisteet 20/25! Eli kirjotukset on alkanu aika hyvin :)

Mites teidän kirjoitukset on menny?

Translation: Here are some more photos from Seurasaari that I promised a few posts ago! Seurasaari is a very beautiful island in the center of Helsinki and you can get there by a bus number 24. It's route has changed a little bit and it now goes by the best beach in Helsinki, so especially in summertime the views are wonderful! Seurasaari is a perfect place for a picnic and if you don't want to make your own food, there is also a nice wooden restaurant. The most important thing is to bring nuts with you, because the island is full of cute squirrels and especially in autumn they are very active and friendly :) totally recommend it!

18 kommenttia :

 1. ihania kuvia :) ja tsemppiä kirjotuksiiin !

  VastaaPoista
 2. niin ihana tää sun blogi! Oot niin kaunis ja sul on upee tyyli=)

  Lisää juttuja Maxista, pyydä häntä vaikka kertomaan jotain (siis silleen et sä suomennat:D:D:D) Vaikka miltä tuntuu asua Suomessa tai jotai muuta kivaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi kiitos ♥ haha no voin pyytää! Kyl se varmaan suostuis :)

   Poista
 3. Enkusta 24/25 (=painotuksilla 58/60) ja A-ruotsista 25/25.. :D

  Kirjotatko jotain muuta ku enkun ja espanjan nytten ja mitä ajattelit kirjoittaa ylipäätään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo sulla on menny tosi hyvin! Kirjotan espanjan ja enkun lisäks nyt äikän (tänään oli teksitaito</3) ja keväällä mantsan, hissan ja a-ruotsin :)

   Poista
  2. Huh, sähän monta ainetta kirjotat .__. Ootko jo aatellu et mihin suuntaat lukion jälkeen?

   Poista
  3. Joo, onhan niitä aika monta :/ en oo vielä ihan varma, mut jotain turismiin liittyvää luultavasti!

   Poista
 4. Oon viimeks joskus pienenä lapsena käyny seurasaaressa ja muistan silti noi oravat kun söytin niitä:D

  VastaaPoista
 5. kirjotatko pitkän vai lyhyen espanjan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyen, mut ois kyllä kannattanu kirjottaa pitkä koska lyhyen kuuntelu ainakin oli ihan älyttömän helppo ja täydet pisteethän sieltä tuli :D

   Poista
  2. voithan sä sit vaikka keväällä kirjottaa sen uudelleen pitkänä :)

   Poista
  3. No niin voin :) mut toisaalta kirjotan keväällä kaikkia vaikeita aineita nii en tiiä riittääkö aika ja energia :/

   Poista
 6. eeikä vähänkö ihanii kuvii & tosi sulonen toi orava! :D

  VastaaPoista
 7. hei tää kysymys ei liity mitenkään postaukseen mut haluisin tietää mitä mieltä sun host perhe oli kun aloitte seurustelemaan maxin kanssa ja kuin nopeesti kerroitte perheelle?

  oon ite nyt jenkeissä vaihossa, periaatteessa kylläkin ilman host veljeä :D

  twofeetinamerica.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun hostperhe oli muutenkin suht rento eli ei ne mitään sen ihmeempiä draamailuja vetäny :D tosin pikkusisaruksilta tuli kivoja vihjailuja ja hihittelyjä koko ajan ;)

   Poista