torstai 6. syyskuuta 2012

NEW IN - tassu tiikerin raapaisee


Huh, mikä päivä.. Mielettömän vaikea aamuherätys, karmea pääkipu ja superpitkä koulupäivä, jonka jälkeen kävin kääntymässä kotona, nappasin postin saapumisilmoituksen ja suuntasin takaisin noutamaan pakettia Herttoniemen postista. Sen jälkeen pyörähdin vielä kirjastossa maksamassa parit myöhästymismaksut ja lainaamassa kirjan äikänkurssia varten! Aloin jo tehdä nälkäkuolemaa siinä vaiheessa ja nyt mussutan onnellisena Saariosten lihaperunasoselaatikkoa ♥

Paketin sisältö teki vaikeesta päivästä heti miljoonasti paremman; sieltä paljastui muutama ihana juttu New Lookista! Valkoinen vetskarilla varustettu toppi, leoparditassut ja pari suloista kaulakorua, joista toisesta voitte päätellä mun horoskooppimerkin ;) oon ihan rakastunu niihin kaikkiin!

Mitäs te tykkäätte? :)

Translation: Here are some new things from New Look! A white shirt with zipper, leo print ballerinas and two cute collars from which the other reveals my zodiac sign ;)

10 kommenttia :

 1. Ei noista kuvista oikein saa selvää et millaset noi vaatteet ja korut on ku ei näy kokonaan kuvissa vaatteet :/ mutta hyvältä vaikuttaa! ois vaan kiva jos esittelisit noi paremmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tarkoitushan on sit myöhemmin esitellä ne päällä, tää nyt oli vaan tällänen sneak peek :) mut kiitos!

   Poista
 2. Ihanat noi ballerinat! New Look on kyllä ihana nettikauppa, siellä tulee vietettyä jonkin verran aikaa... :p

  the-nomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. törkeen ihanat noi kengät! mulle kans(:
  mmaribe.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko tossa bannerissa! ja muutenkin kiva blogi :)

  VastaaPoista
 5. siul ihana blogi ja oot tooosi kaunis ja ihana tyyli tosi naiselllinen terkuin uus lukija:)

  VastaaPoista