keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Home in details


Fun. - We are young


Tässä muutamia yksityiskohtia, joita mun ja Maxin pienestä ja ihanasta yksiöstä löytyy! Oon ihan sisustushullu ja löydän melkein joka kaupasta jotain ihanaa, mut meidän kämppä on sen verran pieni etten viitti täyttää sitä kaikenmaailman krääsään :) siks oon valinnut muutamia kivoja ja tyylikkäitä juttuja, jotka sopii tyyliltään ja värimaailmaltaan hyvin yhteen, kuten iso Marilyn Monroe -taulu, pienet pariisiyksityiskohdat ja valkea talja. Ainut tyyliltään aika eroava juttu on sängyn yläpuolella oleva kreikkalaistyylinen punaliitutaulu, jonka oon itse tehnyt piirustuksen ja maalauksen tunnilla. Tykkään siitä ihan hirveesti, ja se onkin mun mielestä yks mun parhaita töitä :)

Kuvista käy myös varmaan aika selväksi, että oon hulluna Chat Noir -printtiin, rakastan kenkiä (kuvissa ei näy edes puolia mun kenkäkokoelmasta, hihi) ja Täykkärit on mun lempisarja! Meillä on myös ihan mieletön määrä leffoja Améliesta Yön Ritariin eikä ne kaikki mahdu ees hyllyyn. Rakastan leffoja enkä tiedä mitään parempaa kuin kömpiä sateisena syysiltana peiton alle, lämmittää nachoille vähän juustodippiä ja laittaa lempileffa pyörimään.

Mut mitäs tykkäätte? Näyttääkö teidän mielestä kivalta kämpältä? :)

Translation: Here are some details from our small but cute department! As you can see, I'm crazy about Chat Noir -print, love shoes and Desperate Housewives is my favourite series ;) I love to design but our department is so small that I don't want to fill it with stuff, so I decided to put few very nice things that match well with each other, like the huge Marilyn Monroe -painting, little Parisian things and white fur. The only thing that really stands out is a Greek style painting made by me in our art class. I really love that painting, I think it's definitely one of my best works! Maxi and me both also love movies and we have lots and lots of them in our bookshelf, from Amélie to V for Vendetta. The best thing I know is to lay on the bed in a rainy autumn evening, warm up some cheese for nachos and watch your favourite movie :)

10 kommenttia :

 1. ihania kuvia :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. voi kun upee toi sun tekemä taulu! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihan mieletön toi sun taulu!! -Kira

  VastaaPoista
 4. Oi mikä on tuo ihana kirja jossa on kissa kannessa tossa tokavikassa kuvassa? mistä nuita saa? D:
  laita lisää kuvia tosta asunnosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, se on Pariisista.. :) mut Helsingin keskustassa on semmonen liike kuin Espan Enkelit, jossa myydään kaikenlaista Chat Noir -printillä varustettua kamaa ja muitakin ihania pariisilaistyylisiä pikkujuttuja, kannattaa tsekata!

   Poista
 5. Kivalta näyttää ;) Minkäkokoinen kämppä teillä on? Itsekin joutunut väliaikaisesti puoliskon kanssa asua yhdessä huoneessa, mutta nykyisin asutaan kaksiossa. Ainut asia joka harmitti oli ettei ollut tilaa keittiössä tarpeeksi, muuten se oli ihan kivaa :) Ja tää kaksio tuntuu aivan liian suurelta jos joutuu olla yksin :D

  Missä päin Helsinkiä muuten asustelette?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämmönen ihan perusyksiö, yks huone, keittiö, vessa ja parveke :) just sopiva meille! Kaksio varmaan tuntuu aika isolta yksiön jälkeen, mä en voi ees kuvitella millasta ois jos ois vielä yks huone lisää :D

   Asutaan Laajasalossa :)

   Poista