sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Dame más gasolina


Daddy Yankee - Gasolina


Eilen päätettiin Maxin kanssa vähän piristää mun vastaeronnutta ystävää ja vietiin se Maxin töiden jälkeen syömään Iguanaan! Ette ikinä usko mitä mulle kävi portsarin kanssa.. Se tutkiskeli pitkään mun passikuvaa ja pyöritteli passia ympäriinsä kunnes päätti lopulta etten mä voi olla siinä kuvassa koska oon niin erinäköinen nyt! En oikeesti voinu uskoo korviani, mulle ei oo ikinä tapahtunu noin! Oiskohan aika hankkia uus passi..

Jatkettiin matkaa toiseen Iguanaan, jonne pääsin jopa sisään ja syötiin siellä parit pizzat Fresitojen kanssa! Ähkyyn asti syömisen jälkeen palattiin takasin Maxin työpaikalle Patronaan ja suunnattiin sieltä sen työkavereiden kanssa Kokomoon, joka on siis hawaii-tyylinen baari ihan Helsingin keskustassa. Siellä tanssittiin ja nautittiin ihanista drinkeistä (paras baarimikko ikinä!) sulkemisaikaan asti. Danza Kuduroa, Gasolinaa ja Sexbombia, jes! Ja tulipahan taas huomattua et suomalaiset ei oikeesti tanssi, ihan jäätävää hytkymistä.. Tanssilattia oli ihan täynnä mut meidän porukka (joka siis koostui latinoista) oli ainoo joka veti ihan kunnolla! Mut kiakesta huolimatta oli ihan superhauskaa ja tuli tosi hyvä mieli et sain piristettyä kaveria eikä se koko ajan vaan kelaillu sen eroa :)

Oliko teillä kiva viikonloppu? :)

Translation: Yesterday I went to eat to Iguana with Maxi and my friend who just broke up with her boyfriend, to light up her spirit a little bit :) after eating we met guys from Maxi's work and went together to Kokomo, which is a Hawaiian style bar in the center of Helsinki! We had so much fun there, but I noticed once again that Finnish people don't dance, it was so horrible.. The dance floor was full but our group (which consisted of Latinos) was the only one dancing! Anyways, we had a wonderful time :)

4 kommenttia :

 1. Oon niin katellinen, ku Helsingissä ne näköjään edes tajuaa soittaa jotaki, mitä mitä ylipäätään VOI tanssia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tota en tullu ajatelleeks :/ mitä ne oikeen soittaa siellä päin?

   Poista
 2. Enhän mä osaa enää mitään kritiikkiä antaa, kun kaikki blogit on niin kivoja :D Blogis on kyl oikeesti tosi kiva ja jäi hyvä maku heti avatessani tämän. Selkee ulkoasu ja ihania kuvia, tykkään! :)

  http://merppaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista