sunnuntai 19. elokuuta 2012

Vamos al zoologico!

Hola ihanaiset! Eilen oli niin ihana ilma että päätettiin Noomin kanssa tehdä extempore-reissu Korkeasaareen! Meillä kävi onneks hyvä tuuri, koska suurin osa eläimistä oli ulkona ja kuumasta säästä huolimatta aika virkeitä. Ite jäin kaipaamaan ainoastaan paviaaneja ja lumileopardia :) otettiin saarelle mukaan myös ihania leipiä ja muita herkkuja ja nautittiin niistä auringonpaisteessa merenrannalla! Ihan mahtava päivä!


Keskelle eläintarhaa oli pystytetty upeita hiekkaveistoksia, joista tää söpö kissaveistos oli mun suosikki! Tuli ihan mieleen Copacabanan hiekkaveistokset Riossa..


Mun lemppari! Kuinka moni haluais tommosen pikkupandan lemmikiks? Minäminäminäää :)


Jos saan pikkasen kehuu itseeni, niin on kyl just oikeella hetkellä otettu kuva. Mangustin huulienlipominen ei kestä kauaa!


Tänään onkin vähän viileempi päivä ja ainakin täällä Helsingissä on satanu nonstoppina aamusta asti. Harmi, koska meidän piti mennä ravintolapäivän kunniaks syömään parit burgerit yhen Maxin työkaverin kojuun! Mut nyt tonne sateeseen lähteminen ei hirveestit houkuta.. Ootetaan ainakin vähän jos toi laantuis ja katotaan sit uudestaan :) ihanaa sunnuntaita kaikille!

Translation: Yesterday Noomi and I made an extempore trip to the zoo of Helsinki, Korkeasaari! We had luck because almost all the animals were outside and despite of the hot weather quite active :) a very beautiful and nice day indeed! Today it's a little bit colder and it's been raining nonstop since we woke up and that's a pity, because it's the restaurant day and we wanted to go to eat some burgers made by one work mate of Maxi.. Hopefully it stops raining!

6 kommenttia :