perjantai 17. elokuuta 2012

Tall and tender, young and lovely, the girl from Ipanema goes walking


Siinä vähän esimakua Brasiliasta! Uusimmille lukijoille tiedoksi että kyseessä on siis mun ja Maxin keväällä 2011 tekemä kahden kuukauden reissu Buenos Airesista Uruguayn ja Brasilian rannikkoa pitkin Rio de Janeiroon, ja sieltä Iguazun putousten kautta takas Córdobaan. Multa on jo monesti toivottu kunnollista reissuun, ja varsinkin Brasiliaan, liittyvää postausta, joten ajattelin nyt viikonloppuna saada semmosen aikaseks! En kuitenkaan oo ihan varma, et mitä haluaisitte tietää! Nähtävyyksiä, isoimmat kaupungit (mm. Rio, Sao Paulo, Camboriu) vai pienemmät ja tuntemattomammat kaupungit (mm. Angra, Ilha Grande, Pelotas), biitsit vai kaupungit, yleistä infoa vai reissaamiseen liittyviä kokemuksia? Eli toiveita tulemaan vaan!

Ihanaa perjantaita kaikille, adios!

Translation: Here are some photos from our trip to Brasil in 2011.. I miss it so much! I'm going to make a big post about it so if you have any wishes please tell me :)

12 kommenttia :

 1. tosi ihania kuvia (:! oot muutenkin niin kaunis ja tää blogi on ihan paras :)

  käythän kattomassa meiän blogin♥
  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kerro vähän kaikesta! Oon itse kiinnostunut lähtemään Etelä-Amerikkaan ja jos ei vaihto-oppilaana niin sitten ihan turistina! Ois tosi kivaa kuulla vaikka missä paikoissa viihdyit parhaiten, kokemuksiasi, vinkkejä tonne päin lähteville ja paikkoja joissa kaikkien kanntattaisi käydä. Voisit myös kertoa mihin tuolla kannattaa varautua (jos jotain sellasta on) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kuulostaa hyvältä, kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Ei tuu mitään järkevää mielee kun katsoo sun kroppaa! HUH aivan upea! En oo koskaa enne tajunnu että sulla on noin upeat kurvit!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos ihan hirveesti, ihanan piristävä kommentti just ku täs kriiseilen kroppani kanssa! :)

   Poista
 4. ihania kuvia! Iski oikee lomakuume:)

  VastaaPoista
 5. jeeee, mä oon vaihdossa ihan lähellä iguazun putouksia mutta en oo vielä siellä päässy käymään, ootan kovasti tätä postausta! varsinkin sitä, mitä te ootte täältä päin käyny kattomassa, kun mä en oo vielä alle kuukaudessa ehtiny paljoa paikkoihin tutustumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, varmaan ihanaa olla niin upeessa paikkaa vaihdossa! :) toive pistetty korvan taakse!

   Poista
 6. Kirjota ainaksi kulttuurieroista, reissaamiseen liittyviä kokemuksia (nin hyviä kuin huonojakin), oliko ihmiset ystävällisiä, ja ööö jotain :D

  VastaaPoista