tiistai 7. elokuuta 2012

New member of the lipstick family


Käytiin tänään Noomin kanssa taas vaihteeks Itiksessä ja mukaan tarttui aivan ihana uus huulipuna! Oon huulipunahullu ja multa löytyy varmaan yli 20 erilaista huulipunaa, huulikiilloista ja huulirasvoista puhumattakaan. Tykkään ite huulistani sen verran et niihin on kiva panostaa :) mulla on ollu punainen- ja nudevaiheet, ja viime aikoina oon rakastunu pinkkiin! Niimpä tää YSL:n ihana puna oli pakko napata mukaan!

Mitäs te tykkäätte? :) ootteko huulipunaihmisiä? Mihin te panostatte meikissä?

Translation: My new lipstick of YSL! Worth every penn ♥

16 kommenttia :

 1. Ite oon hullaantunu täsä kesän aikana myös pinkkiin huulipunaan, tykkään myös paljon korallinpunasesta huulipunasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koralli on kyl kans aivan ihana sävy! En vaan oo ihan varma sopiiko se mulle vai ei :/

   Poista
 2. Mulla tuli hirveä makeannälkä, kun katsoin tota ekaa kuvaa... ;D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana sävy ja sopii kyllä tosi hyvin =) Ite en ainakaa pysty lähteen mihinkään ilman huulipunaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ no älä vaan, ja sitä on pakko lisäillä koko ajan!

   Poista
 4. oon ruvennu kans viime aikoina tykkään huulipunista, mutta mun ongelma on se että aina kun päätän laittaa huulipunaa, se on kirkkaanpunasta :D tykkään vaan siitä eniten! kirkkaanpunainen korostaa mun vihreitä silmiä, ihan ku toi pinkki sun sinisiä (8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaanpunainen on kans aivan ihanaa! Yhessä vaiheessa olin tyylillisesti tosi inspiroitunu Marilyn Monroesta ja punaista huulipunaa kului ja kului..

   Poista
 5. Sulle sopii kyllä puna! Ja toi pinkki varsinkin, se ei kaikille sovi. Sulla on jotenkin sellaset kivat huulet ni sopii punat. Ite tykkään enempi panostaa mun silmiin ku en oikeen tykkää mun hymystä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) kannattaa just korostaa parhaimpia puoliaan! Ite en esimerkiks käytä raskasta silmämeikkiä koska mulla on vähän semmoset alaspäin-taipuvat silmät enkä haluu korostaa sitä :)

   Poista
 6. Blogissani on haaste sinulle! hieno sävy

  http://bellissimamarinella.blogspot.fi/2012/08/about-shoes.html

  VastaaPoista
 7. oi toi sävy sopii sulle :) ja oot niin nätti!♥ ;)

  VastaaPoista