sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Perheenlisäystä


Eli hommattiin nyt pitkän mietinnän jälkeen pupu! Mulla on ollu hirvee ikävä Leeviä siitä lähtien kun muutettiin omaan asuntoon, joten ihanaa saada taas joku pehmee paijattava :) löytyykö mun lukijoista kani-ihmisiä? Ois kiva saada jotain vinkkejä kaninhoitoon!

Mut eikö oo söpö?!

Translation: Today we bought a rabbit! It's suuuper cute!

25 kommenttia :

 1. Meillä on kotona 7 vuotias luppakorva herra nimeltä Nestori, ikää on jo kertynyt aika paljon mutta silti jaksaa painaa täydellä vauhdilla pitkin pihanurmikkoa :) Todella tärkeä perheenjäsen joka rakastaa paijalua ja ruokaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! :) tää meidän on vielä vähän arka, mut se on varmaan ihan normaalia aluks uudessa paikassa!

   Poista
  2. Nestorikin oli aluks kauheen arka, mut nyt se on niin rohkee ku kani voi olla, Ei oo ikinä purru ketään tai mitään. Sillon ku se tuli meille nii mun sisko otti sen aina yöks kainaloon nukkumaan niin se tuli kauheen ihmisrakkaaks. Nykyäänkin teen silleen et jos on kauheen yksinäinen olo niin otan Nestorin mun kainaloon nukkuun ja jätän häkin oven aukin nii se pääsee yöllä käymään vessalaatikolla ja sit se loikkii takasin kainaloon makoileen :') pysyy siis koko yön kainalossa makaamassa eikä lähe seikkaileen mihinkään :D

   Poista
  3. Aww söpöläinen! Miten te opetitte sen tekemään tarpeet yhdessä paikkaa eikä levittelemään papanoita ympäri kämppää? :)

   Poista
  4. Aluks siis kun se ei ollu viel oppin sitä nii siirrettiin joka paikasta jokanen papana aina sinne vessalaatikkoon, et jos se vaikka papanoi olkkarin matolle nii käytiin heittään se papana vessalaatikkoon. Eikä ekoilla siivouskerroilla olleenkaan pesty vessalaatikkoa vedellä tai millään, vaihdettiin vaan kuivikkeet et sinne jää kumminkin se "haju" mistä kani huomaa et tänne kuuluu tehä tarpeet. Ei siihen opetukseen mennyt ku ehkä 2 viikkoa? Vessalaatikon kuivikkeena ollaan käytetty puupellettiä :)

   Poista
 2. Oiii ihan ylisöpö! Mullakin neljävuotias pupupötkö :) Ennen se oli ihan hirmu arka mutta nykyään muistuttaa enemmän koiraa kun kania. Juoksee ihmisten jaloissa (erityisesti vieraat on tosi jänniä ja kiinnostavia) ja öisin hyppää mun sänkyyn rakentaan pesää peitosta :D En tiedä miten pystyn jättää ton höpönassun Suomeen jos(/kun) lähden syksyllä auppariks :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ihana! Tosi kiva kuulla et teidän puputkin on ollu aluks arkoja, aloin jo stressata et apua mitä jos se on tosi pelokas eikä tykkää musta ja blaablaa :D ja tiiän niin ton tunteen, en ite käsitä miten ikinä pystyin jättämään mun koiran tänne ku lähdin vaihtoon :/

   Poista
 3. Suloinen kaveri! ::) Meillä on neljä pikkukaveria, hassuja tapauksia. Oli mukava kuulla että sääkin otit kanin. :) Onko sillä vielä nimeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on! Ihan vitsillä heitin outoja nimiä tyyliin Archibald, Brutus ja Mortimer, mut nyt Mortimer jäi jotenkin päälle eli se taitaa nyt olla sen nimi :)

   Poista
 4. Meillä asustaa tällä hetkellä neljä kania, niitä on vaan siunaantunut lisää koko ajan :D Taas yks kani-ihminen lisää maailmassa, ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Kanit on ihania, mulla oli Argentiinassa valkoinen hermeliini ja se oli kyl niin suloinen :)

   Poista
 5. Voi eiii miten söpö mä en kestä! Puput on ihania! Asuuko Leevi siis sun vanhempien luona? Viettääkö se ollenkaan aikaa teidän luona? Mun koira on myös mun äidillä nykyään, se ei koskaan oikein sopeutunut kerrostaloelämään. Onneksi sitä pääsee kuitenkin näkemään usein, tulis muuten kauhee ikävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö ookin!? Joo asuu, mut se tulee päivittäin käymään täällä tai mä siellä ja välillä nukkuu meidän kanssa :) en kestäis olla erossa siitä kauempaa, haha.. Nyt se on mökillä vielä pari viikkoa, niin oon jo ihan pähkinöinä ikävästä! :/

   Poista
 6. Aaaws tosi sulosen pupun ootte hankkineet !:)<3
  Mekin hankittiin tuossa muutama viikko sit kaks pupua !^^ Ihania otuksia sanon minä !:)<3

  VastaaPoista
 7. Osaan niin sisäistyä suhun! Muutin kans omaa kämppää ja ikävä tuli koiria, ja hankin sitten poikaystävän kanssa kääpiölupan myös!:) Onko tyttö vai poika? Aijotko ottaa kaverin? Mä aijon hankkia ehdottomasti kaverin tuolle, sillä pupukaveri on aina paras kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, pakko olla jotain paijattavaa! Se on poika ja oishan kiva jos sillä ois joku kaveri, mut ootetaan nyt ainaki et se ehtii vähän sopeutua :)

   Poista
 8. heippa ! Oot yks mun Linkitä Blogisi-kilpailun top 5 oleva, halusin vaan onnitella ! :-)

  VastaaPoista
 9. Meillä ollut jo viitise vuotta kolme pupua. Ensimmäinen neuvo- hommaa sille äkkiä kaveri! Kani EI OLE yksin eläjä, vaan laumaeläin ja vaatii kaveria yhtä lailla niinkuin marsutkin. Toivottavasti sulla on myös sille oma huone tai häkki auki jotta se pääsee liikkumaan. Kani kun ei ole häkkieläinkään :) Jos on pakko pitää vaikka koulupäivän ajan häkissä häkin suositeltava minimipituus 100cm.
  Kannattaa lukea ohjeita puput.netistä, sieltä löytää hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kyl huomannu että tosi seurallinen kaverihan toi on. Sillä on häkki parvekkeella ja häkin ovi auki, eli se pyörii koko ajan parvekkeen ja häkin välillä :) kiitos vinkeistä!

   Poista