tiistai 17. heinäkuuta 2012

Dejala caer, sola va a caer

Bleiseri - Zara | Paita - Morgan de Toi | Jeggingsit - eBay | Kengät - Dinsko | Clutch - eBay

Anteeks, anteeks, anteeks etten oo nyt pariin päivään postaillu! Maxilla oli viikonloppu ja ollaan oltu niin menossa koko ajan, ettei vaan yksinkertasesti oo jääny hetkeäkään aikaa postailuun! Nytkin tulin vaan nopsasti postaamaan eilisen päivän asun, joka toimi kivana ja mukavana kokonaisuutensa leffateatterissa; mentiin nimittäin katsomaan kauan odotettu The Amazing Spider-Man! Mulla oli hirveet ennakkoluulot sitä kohtaan, koska mun mielestä _kukaan_ ei voi voittaa Tobey Maguiren nörtteilyjä, mut onneks uus näyttelijä suoriutui hommasta ihan mallikelpoisesti. Eli suosittelen!

Saatte odottaa Louvren postausta vähän kauemmin vielä, koska suunnitelmien muutoksen takia hyppään huomenna yöjunaan ja suuntaan kohti Lappia! Vietän viikon mökillä porukoiden kanssa ja Maxi jää tänne etelään katsomaan Mortimerin perään :) meidän mökin 3G-verkko on tunnetusti ihan perseestä (t. latasin kerran 10 minuutin youtube-pätkää 4 tuntia..) joten siellä ei harmi kyllä oo mahdollisuuksia tehdä mitään isoja postauksia :/ mut yritän päivitellä aina kun vaan on mahdollista!

Nyt lähen partsille nauttimaan tosta ihanasta ilmasta ja parantelemaan rusketusta, adios!

Ps. Haluisko joku kertoo mulle miks Maxin lomapäivinä ei voinu olla tämmönen ilma, vaan piti sataa ihan maan perkeleesti!?

Translation: Here's some outfit from yesterday! We went to see The Amazing Spider-Man and my new jeggings were a good choice; much more comfortable to sit a long time than normal jeans. The movie was very nice although I still think that nothing can replace the epic face of Tobey Maguire, haha!

8 kommenttia :

 1. Mäkin vähän vierastin uutta Spiderman-näyttelijää, mutta oli se uusin leffa ihan jees. Silti Tobey Maguirea ja Kirsten Dunstia ei voita mikään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, siis Tobey Maguire hoitaa homman kotiin niin hyvin! Mut oli tosiaan ihan hyvä leffa :)

   Poista
 2. ihanat vaatteet rosa ! hitsi haluun taalt argentiinast loytaa kans kaikkee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gracias! Argentiinas on ihan kaikenlaisii vaatteita nii varmasti löydät jotain ihanuuksii ;)

   Poista