lauantai 28. heinäkuuta 2012

Cause you make me feel like a natural woman

Mekko - eBay | Kengät - Dinsko | Laukku - eBay | Koru - Glitter

Toissapäivänä käytiin siis Maxin kanssa juhlistamassa meidän 2-vuotispäivää! Kuten viime postauksessa jo sanoin, en voi uskoo miten nopeesti aika on menny ja et siitä kun saavuin Argentiinaan ja Maxi sanoi mulle legendaarisen "I think I'm in love with you":n on jo kaks vuotta! Meidän suhteessa on tapahtunu niin paljon ja oon älyttömän ylpee et ollaan kuitenki selvitty kaikista esteistä ja ongelmista. Oon myös niin onnellinen et vaikka vaihtovuosi on ollu ohi jo kauan, Maxin kanssa Argentiina on kuitenki iso osa mun jokapäiväistä elämää ja tunnen et mulla on toinen perhe ja toinen koti maapallon toisella puolella, maassa jota rakastan yhtä paljon kuin Suomea ja joka tuntuu yhtä kodilta! Totta kai oon myös älyttömän kiitollinen mun perheelle, ne on tukenu ja auttanu meitä niin paljon ja ilman niitä mikään ei ois ollu mahdollista :)

Mut asiaan; kävin siis hakemassa Maxin Patronasta ja suunnattiin illallistamaan! Vaihtoehtoina oli Iguana tai Amarillo, mut koska ei kumpikaan oltu vielä käyty Amarillossa niin päätettiin käydä tsekkaamassa se. Eikä kaduta, koska Mikonkadun Amarillo oli ihan mielettömän kiva paikka! Alkupalaks tilattiin jättimäiset nachot juustolla, tomaattimurskalla, chilillä ja vaikka millä, ja nachoja oli kyllä sen verran et meinas olla mun makuun liian täyttävä alkupala! Pääruoaks Maxi tilas Entrecote Herefordin, joka oli kuulemma mielettömän hyvää, ja mä ihanaa paistettua lohta. Jälkiruoaks otettiin jäätelöä ja Frozen Strawberry Margarita! Kaikenkaikkiaan jäi tosi positiivinen kuva Amarillosta ja suosittelen kaikille Mikonkadun lähellä liikkuville!

Ähkyyn asti syömisen jälkeen käytiin vielä kävelemässä keskustassa ja mun on ihan pakko sanoa, et Helsingin keskusta on mun mielestä älyttömän romanttinen kaupunki öisin. Ainakin Tuomiokirkon ja Kauppatorin alueet, Kampista ja steissistä en ehkä sanois samaa.. :D mut käytiin tosiaan pyörähtämässä Kauppatorilla ihailemassa öistä merta ja tsekkaamassa Tuomiokirkon iltavalaistus, ja suunnattiin sen jälkeen yöbussilla kotiin. Oli mielettömän ihana ilta ja Maxi on maailman ihanin ihminen enkä vois olla yhtään onnellisempi sen kanssa :)

Translation: Here are some photos from our 2nd anniversary with Maxi! We went to eat to Amarillo which is a kind of Mexican cousine. Food was delicious and we totally recommend Amarillo! After eating we took a walk in the center of Helsinki which is very beautiful and romantic at summernights :) wonderful evening!

6 kommenttia :

 1. Onnitelut teille!:) Just rupesin miettii, et miltäköhän teijän lapset vois näyttäää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, et oo ainoo! Arvaa monta kertaa oon ite kelaillu millasilta neki raukat näyttäis.. :D

   Poista
 2. tosi paljon onnea teille ♥ ootte niin älyttömän sulosia!

  VastaaPoista