keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Un croissant, s'il vous plait!


Bonjourit Pariisista! Oli pakko tulla päivittelemään vähän kuulumisia nyt kun sain netin VIHDOINKIN toimimaan, vaikka kello onkin jo ihan liikaa.. Eilen siis saavuttiin viiden tunnin lennon jälkeen ja päätettiin mennä julkisilla lentokentällä hotellille, mikä ei ollu ihan kuningasidea koska siihen matkaan kului yhteensä kolme tuntia! Pariisin metrot on ihan hulluja ja vielä hullumpia jättimäisten matkalaukkujen kanssa.. Perillepäästyä oltiin niin naatteja et käytiin syömässä, raahauduttiin hotellille ja nukahdettiin kuin kaks tukkia.

Tänään oli aivan ihana ilma, joten pidettiin hirvee nähtävyyspläjäys ja kierrettiin Eiffel-torni, Notre-Dame, Riemukaari ja Moulin Rouge! Koska Eiffelin hisseihin oli monen tunnin jono, niin päätettiin pontevasti kiivetä tornin toiseen kerrokseen portaita pitkin. Arvatkaa miten kipeet mun pohkeet on nyt.. En haluu ees ajatella huomista aamua, pystynköhän ees kävelemään!? Oli nimittäin aika rankka nousu. Eiffelin jälkeen pyörähdettiin Notre-Damessa ja nyt illallisen jälkeen Moulin Rougen edessä. Ihanaa nähdä se livenä, Ewan McGregorin ja Nicole Kidmanin tähdittämä Moulin Rouge! on nimittäin yks mun lempparileffoista! Eiffel-tornista puhumattakaan, en vieläkään voi tajuta et oon oikeesti käyny siellä..

Huomenna luultavasti sataa, joten suunnitelmissa ois tsekata katakombit ja Louvre! Päivittelen taas heti kun on mahdollisuus, tää netti on niin kiven alla! Au revoir ihanaiset!

Translation: Yesterday we arrived in Paris and decided to travel from the airport to our hotel by public transport, but it wasn't such a good idea with huge luggage because the Paris' metro system is so crazy and it took like 3h to get to the hotel! Today has been such a beautiful day and we checked out The Eiffel Tower, Notre-Dame, Moulin Rouge.. Because of the huge line we decided to walk the stairs to the top of the Eiffel Tower and now me feet are soooo dead, haha. But it was totally worth it, I'm in love with Paris!

6 kommenttia :

 1. Ihanalta näyttää!! huippua reissua :)

  VastaaPoista
 2. Olkaa katakombeil ajois! Nimim. tultiin sinne just enne avaamist ja jonoo semmoset 3-4tuntia! Pikku vinnki vaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä huomattiin tänään.. Ei ollu ihan herkkua se 2h jono seisten plus päälle vielä 2km kävely katakombeissa :DD

   Poista