torstai 28. kesäkuuta 2012

Última noche


Viimeisiä viedään meidän reissusta ja tänään onkin vika ilta Pariisissa! Aika on menny ihan hirmu nopeesti, on semmonen olo kuin oltais tultu vasta eilen.. Kymmenen päivää on ihan liian lyhyt aika tutustua koko Pariisiin, mut ollaan kyl otettu niistä päivistä kaikki irti ja oltu koko ajan liikenteessä. Yöunetki on jääny niin vähille et joudun nukkumaan univelkoja pois varmaan kuukauden.. Tänään ollaan shoppailtu ja pyöritty Sacre Coeurin ympärillä ja kohta ois tarkotus lähteä syöpöttelemään johonkin ihanaan ravintolaan Notre Damen lähelle! Tässä pari kuvaa eiliseltä; tehtiin illalla piknik Eiffel-tornin juurelle ja suunnattiin sieltä illallistamaan fondueta pieneen ranskalaiseen ravintolaan :) huomenna on pitkä lento välilaskuineen ja vaikka on ihana päästä taas kotiin, niin Pariisia tulee ihan hirvee ikävä! Paris, je t'adore.

Translation: Can't believe today's our last evening in Paris! The time has passed so fast, but we have enjoyed every bit of it. Here are some photos from yesterday when we made a picnic on the gardens of the Eiffel Tower! Totally loved it and recommend it to everyone who visits Paris :) tomorrow we have a long early flight to Helsinki and although it's nice to return home I will miss Paris so much! Paris, je t'adore.

6 kommenttia :

 1. Kiva banneri :) Ja noi kuvat on ihania, olen haaveillut Pariisin matkasta jo kauan...olen kateellinen sulle :--)

  VastaaPoista
 2. Pariisin matkas kuulosti tosi kivalta:D Oon seuraillu blogias jo jonkun aikaa ja tykkään kovasti:) Oon ite lähdössä vaihtoon Argentiinaan ensi lukuvuodeks ja lähtö alkaa olla käsillä niin olis älyttömän kiva, jos voisit antaa vähä jotain vinkkiä mitä esim. ottaa mukaan tai dos and don'ts listaa argentiinasta, kun sulla kokemusta on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa ihanaa, oon niin kateellinen sulle! :) teen ihan kohta semmosen vaihtarin abc -postauksen ja laitan siihen vinkkejä ja muita tärkeitä juttuja eli pysy kuulolla!

   Poista
 3. mun o pakko kysyy millai te ootte sinne lentäny?? aika outoo et on välilaskui ku normist löytää suorii lentoi hki-paris aika halval... ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa :o me etittiin netistä tosi kauan halpaa lentoa mut nyt turistikautena on tosi vaikee löytää semmosia suoria halpalentoja :/ lennettiin lufthansalla meno-paluut yhteensä n. 500e :)

   Poista