torstai 21. kesäkuuta 2012

Tu m'aimes encore

Paita - eBay | Jeggingsit - eBay | Laukku - eBay | Kengät - Dinsko

Bonsoir! Pariisissa ollaan edelleen ja tässä ois pari kuvaa tältä päivältä! Pyörähdettiin Louvren pihalla (sisälle mennään joku toinen päivä) ja sieltä sunnattiin katakombeihin, joista mun on ihan pakko tehdä jossain vaiheessa kilometripostaus, ne oli nimittäin ihan älyttömän vaikuttavat! Jonotusaika oli kova ja jalat on vieläki ihan rusinoina eilisen Eiffel-seikkailun jälkeen, mut kyllä kannatti. Suosittelen! Tänään on ollu pilvinen ja mielettömän kostee päivä, kosteusprosentti on reilut 90! Tiedättekö sen ällöttävän tunteen, kun olo tuntuu hirveen likaiselta, tunkkaiselta ja painostavalta, ja hiukset liimaantuu niskaan kiinni? Mulla oli se fiilis koko päivän.. Oli pakko käydä suihkussakin keskellä päivää, en vaan kestäny sitä tunnetta! Ihanku viidakossa ois :D

Huomenna ois tiedossa aurinkoisempi päivä ja se vietetään näillä näkymin Versaillesissa! Tykkään ihan älyttömästi Marie Antoinette -leffasta, joten oon ihan pähkinöinä ku pääsen näkemään Versaillesin vihdoin livenä.. Huomenna sit paaaaljon kuvia jos netti suostuu yhteistyöhön ;) au revoir filles!

Translation: Today we checked out the catacombs which were very impressing! My feet were still dead from the Eiffel climbing yesterday and the line for the catacombs was huge and with no benches, but it was totally worth it. Awesome! Tomorrow we'll be heading to the Palace of Versailles! I really like the movie Marie Antoinette, so I'm pretty excited to see the whole palace irl.. Au revoiiiir!

6 kommenttia :

 1. Voi että oon kade ku pääsit pariisiin ! Kyllä mäkin vielä some day, some day... ja ihanii kuvii !

  VastaaPoista
 2. Puhutaanko siellä hyvin englantia?? kun aina sanotaan ettei muka puhuta, olen käynyt Nizzassa ja Korsikalla mutta Pariisi olisi vielä joskus kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyl puhuta.. Aina vaan vastataan ranskaks vaik tietää etten mä tajuu mitään :D mut kummasti auttaa jos ihan keskustelun alussa kysyy et parlez-vous anglais? :)

   Poista
 3. Ai että mä oon aina halunnu käydä Pariisissa. Ehkä pääsenki sitte viel joku päivä. Ja tykkään muuten sun blogistas aivan älyttömästi! :)

  VastaaPoista