tiistai 26. kesäkuuta 2012

Serais ce possible alors?


Anteeks ettei musta oo nyt muutamaan päivään kuulunu mitään, mulla ei vaan yksinkertasesti oo ollu yhtään sekuntia aikaa väsätä pientäkään postausta! Nytkin on jo kohta puoliyö, jesjes.. Onneks huomenna saa nukkuu vähän pidempään! Ollaan joka aamu laitettu kello soimaan kahdeksalta koska on ollu niin paljon tekemistä ja oon kyl ihan naatti. Mut Suomessa on sit aikaa nukkua :)

Tässä muutamia kuvia viime päiviltä; ollaan siis käyty muun muassa Louvressa, Versaillesissa, Disneylandissa ja Grevinin vahanukkemuseossa! Toteutin siellä mun ehdottomasti suurimman unelman (jonka en uskonu enää vuoden 2009 jälkeen toteutuvan) ja tapasin Michael Jacksonin ;) Louvrea ei ehditty ees kiertää kokonaan vaikka pyörittiin siellä neljä tuntia, Disneyssä ja Versaillesissa taas vierähti kirjaimellisesti koko päivä (herättiin klo 7, oltiin Disneyssä ennen kymmentä ja oltiin takas hotellilla kolmelta yöllä). Kaikki sujunu superhyvin enkä millään tahtois lähtee täältä pois! Vielä kaks kokonaista päivää jäljellä, pitää ottaa niistä kaikki irti :) terveisiä Suomeen!

Translation: Sorry I haven't updated anything in a while, I've been so busy! Here are some photos from the last few days; we have gone to Louvre, Versailles, Disneyland and the museum of Grevin! In that museum my biggest dream came true (I didn't expect it to happen after 2009) and I met Michael Jackson ;) we still have two days left here and we are absolutely going to take the maximum out of them! Besos!

16 kommenttia :

 1. oooh michael ♥ :D

  VastaaPoista
 2. Tee joku isompi postaus Disney Landista? Oon ite aina halunnu käydä siel ja ois ihana nähä enempi kuvia:)

  VastaaPoista
 3. missä hotellissa ootte? :)ja mitä oot tykänny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan Hotel Viatorissa Montmartren kupeessa ja oon kyl tykänny tosi paljon! Sellanen vähän hostellimainen budjettihotelli :)

   Poista
 4. Max on niinku komee! ja sie oot niin kaunis:) ootte upee pari!
  äääääää kiitti sulle ja sun blogilles ni mä oon alkan miettimään etelä-amerikkaa usan sijasta mun vaihtomaaks ku ens vuonna ois tarkotus lähteä:D ennen ei oo tullu mitään, ei siis mitään muuta vaihtoehtoa kun usa ja oon halunnu sinne niin kauan kuin vaan oon vaihtarijutuista tienny eli about kuus vuotta?:D ja nyt kun oon lukenut näitä sun blogeja ni oon alkanu miettii et oisko latinalainen amerikka sitteki kivempi!:)

  mut siis ihana blogi, ehottomast yks mun suosikeista! tykkään siitä ku jaksat vastailla kaikille kommentoijille ja oot jotenkin niin aidon kiitollinen kommenteista, jotka sulle lähetetää:) kivempi lukee blogii, jonka kirjottaja välittää lukijoistaa, jos ymmärrät mitä meinaan=) sun blogis on tosi mielenkiintoinen ja elämääs on kiva seurata (okei oon joskus ehkä jopa pikkusen kateellinenki, heh:D) ja sit kans sust huomaa et tykkäät kirjottaa tät blogii ja se on mun mielest tärkeetä, blogin pitämisen ei ikinä pitäs tuntuu työltä tai velvollisuudelt!:)

  mut hyvää kesää sulle ja maxille, ootte ihanii!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos ihan älyttömästi, oot ihana! Latinalainen Amerikka on kyl tosi mahtava paikka senki takia et siel on hirveesti vaihtoehtoja ja jokaselle jotakin, esim. Argentiina ja Kuuba on iiiihan erilaisia keskenään! Plus tietenki espanja on niin kaunis kieli ;) mut kiitos vielä kommentista, piristit ihanasti mun päivää!

   Poista
 5. Teethän sitten jonku iiiiison pariisipostauksen kun tuutte?=) joku uusi kysymyspostaus vois olla kans kova juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta kai, monta! ;D voin miettii jotain kysymyspostaustakin!

   Poista
 6. oii ihana toi viimenen kuva !

  ♥, http://million-miles-whit-meri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tosi hyviä kuvia ja osaat hyvin heittäytyä kameran edessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) tykkään ite olla kameran kummallakin puolella!

   Poista
 8. Upeita kuvia! Oot tosi kauniina :-)

  http://dancingonmyown-petra.blogspot.fi/

  VastaaPoista